АКТИВНОСТИ

АКТИВНОСТИ

Работен состанок со Советникот за одбрана на Премиерот на Владата на Република Македонија

На ден 20.03.2018 година со почеток во 11:10 часот во Владата на Република Македонија, дел од раководството на НСО, заедно со претставници на професионалните војници на...

Прочитај повеќе
АКТИВНОСТИ

Работен состанок со Советникот за одбрана на Премиерот на Владата на РМ

На ден 22.02.2018 година со почеток во 11:10 часот во Владата на Република Македонија, Претседателството на Независниот Синдикат на Одбраната одржа работен состанок со...

Прочитај повеќе