АКТИВНОСТИ

АКТИВНОСТИ

Прием во ЕУРОМИЛ

На наше барање за прием на НСО како член набљудувач во ЕУРОМИЛ, истите одлучија да бидеме примени во членството унијата на воени синдикати како член набљудувач, со право...

Прочитај повеќе