Категорија - АКТИВНОСТИ

Прогласен “Безбеден возач во 2017”

По повод денот на возачите во АРМ 31.03.2018 година, во гарнизонот Кичево, десетарот Зоран Митрески од ВП 2990/22 беше прогласен за “Безбеден возач во...