Категорија - АКТИВНОСТИ

Учество на свечена академија

Независниот синдикат на одбраната учествуваше на свечената академија што бешеорганизирана по повод приемот на Конфедерацијата на слободни синдикати во...

Прием во ЕУРОМИЛ

На наше барање за прием на НСО како член набљудувач во ЕУРОМИЛ, истите одлучија да бидеме примени во членството унијата на воени синдикати како член...

Состанок на Президиумот на ЕУРОМИЛ

Во текот на април 2016 година зедовме учество на состанокот на Президиумот на ЕУРОМИЛ во Подгорица, со цел запознавање на работата, целите и задачите на...