ПОЧЕТНА

Деветти роденден на Независниот Синдикат на Одбраната Деветти роденден на Независниот Синдикат на Одбраната
Деветти роденден на Независниот Синдикат на Одбраната
Независниот синдикат на одбраната – репрезентативен синдикат Независниот синдикат на одбраната – репрезентативен синдикат
Независниот синдикат на одбраната - репрезентативен синдикат
Работна средба со Министерот за Одбрана, г-ѓа Радмила Шеќеринска Работна средба со Министерот за Одбрана, г-ѓа Радмила Шеќеринска
Работна средба со Министерот за Одбрана, г-ѓа Радмила Шеќеринска
Учество на состанокот на Претседателството на ЕУРОМИЛ во Брисел Учество на состанокот на Претседателството на ЕУРОМИЛ во Брисел
Учество на состанокот на Претседателството на ЕУРОМИЛ во Брисел
Прогласен “Безбеден возач во 2017” Прогласен “Безбеден возач во 2017”
Прогласен "Безбеден возач во 2017"
Вкупен број на посетители

Благодариме за посетата
Европска организација на воени здруженија
Армија на Република Македонија
Конфедерација на слободни синдикати на Македонија
КОРИСНИ ЛИНКОВИ
Претседател на Република Македонија
Собрание на Република Македонија
Влада на Република Македонија
Министерство за Одбрана на Република Македонија