АКТИВНОСТИ

Учество на свечена академија

Независниот синдикат на одбраната учествуваше на свечената академија што бешеорганизирана по повод приемот на Конфедерацијата на слободни синдикати во Меѓународната конфедерација на синдикати (ITUC) и Европската конфедерација на синдикати (ETUC).

Shares