АКТИВНОСТИ

Прогласен “Безбеден возач во 2017”

По повод денот на возачите во АРМ 31.03.2018 година, во гарнизонот Кичево, десетарот Зоран Митрески од ВП 2990/22 беше прогласен за “Безбеден возач во 2017”. Митрески има поминато најголем број на километри во 2017 година без сообраќаен прекршок. По овој повод му беше доделена пофалница од ВП 2990/20 Кичево и плакета он НСО за возач на годината за 2017.

Shares